Се прикажуваат сите 3 резултати

Органски сок од аронија

97.00ден319.00ден
Органски сок од аронија е произведен од цели и здрави зрна аронија. Сок од аронија е најздрав сок за вашиот организам, бидејќи содржи витамини Ц, А, Е, Б2, Б6, Б9 и реткиот витамин П. Без додаток на вода, вештачки засладувачи, шеќери, конзерванси и вештачки бои.

Органски сок од јаболко

62.00ден212.00ден
Органскиот сок од јаболка е произведен од цели здрави јаболка. Процесот на обработка е целосно цеден и пастеризиран со цел да се задржат сите витамини, минерали и растителни влакна кои ги има во јаболкото. Без додаток на вода , вештачки засладувачи, шеќери, конзерванси и вештачки бои. Да се чува на ладно и суво место.

Органски сок од јаболко и аронија

77.00ден295.00ден
Органски сок од јаболка и аронија е произведен од цели здрави зрна аронија и здрави јаболка. Процесот на обработка е исклучиво цеден и пастеризиран со цел да се задржат сите витамини, минерали и растителни влакна содржани во аронијата и јаболкото. Без додаток на вода, вештачки засладувачи, шеќери, конзерванси и вештачки бои.