НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

За колку време ќе ги добијан нарачаните производи?

Се стремиме кон тоа нашите производи да ви бидат доставени во рок од 24 часа откако сте ги нарачале/купиле.
Нарачаните производи ќе ви бидат доставени со испратница и фактура за извршеното плаќање.

Дали производите се македонски?

Да, производите кој што можете да ги порачате, се произведени во Македонија, од овошје произведено во Македонија.

Дали нарачаниот производ можам да го вратам?

обезбедува враќање на производи и средства единствено за производите кои се купени и платени од Organauts.com. Во случај на враќање на производите, купувачот е должен да укаже на оправдана рекламација на Organauts DOO во Контакт центарот на тел. , моб:  или писмено преку e-mail:

Контактирајте не!