Свежо цедени сокови

Сокот од јаболко и аронија содржи и многу витамини и минерали, како што се витамините А, Ц и Б6, калиум, калциум, магнезиум и железо.

ОВОШЈЕ:

Јаболко, аронија

РОК НА ТРАЕЊЕ:

One Month

ПАКУВАЊЕ:

Стаклено шише

ГОЛЕМИНА:

700ml

200ml

 

Свежо цедени органски сокови

Процесот на обработка е целосно цеден и пастеризиран со цел да се задржат сите витамини, минерали и растителни влакна кои ги има во јаболкото

Блог