Политика за враќање на производите

Доколку испорачаниот производ е оштетен или нефункционален, organauts.com го заменува истиот. Замена на производите вршиме во рок од 5 работни дена.

Што ако купувачот не го превземе пакетот?

Доколку не сте достапни на напишаната адреса за достава, деливери компанијата го враќаат пакетот со производи кај нас.
Со претходна телефонска проверка на нарачката се намалува ризикот за враќање на производите.